logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Graduate Resident 5: Isabel Mager

Event: 15/08/2016 - 19/08/2016
Locatie: Museumpark

Uproot Rotterdam programma: Graduate Residencies
Finissage: vrijdag 19 augustus 2016, 16.00 uur

Wekelijks wordt een recente afstudeerder van een Nederlandse kunst of ontwerp opleiding uitgenodigd voor een werkverblijf in het Museumpark. Zij tonen hun afstudeerwerk en geven hier een vervolg aan. Bezoekers van Uproot Rotterdam zijn uitgenodigd om hun aankomst en vertrek bij te wonen.

De vijfde gast in het Verblijf is ontwerper Isabel Mager. Ze studeerde af aan Design Academy Eindhoven, afdeling Man & Well Being, en zet haar afstudeerproject voort tijdens haar residency in het beeldenpark.

Isabel mager, eindpresentatie. Wouter van Stip.

104_Randprogramma Uproot Rotterdam Foto Wouter de Wit_lores 100_Randprogramma Uproot Rotterdam Foto Wouter de Wit_lores
Graduate Resident 1: Woody ’S-gravemade & Fabian Bredt
Graduate Resident 2: Mat do
Graduate Resident 3: Milena Naef
Graduate Resident 4: Jorieke Tenbergen
Graduate Resident 5: Isabel Mager

Het programma van het Afstudeerdersverblijf wordt samengesteld door Studio Makkink & Bey, in opdracht van BKOR en SIR (programma’s van CBK Rotterdam). Kijk hier voor het programma van Uproot Rotterdam. Foto: eindpresentatie Isabel Mager, fotograaf Wouter de Wit Photography.

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office