logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice
fotografie Wouter de Wit
fotografie Wouter de Wit

Museum Guest 1: Rondleiding David Bade & Tirzo Martha

Tour: 19/07/2016
Locatie: Museumpark

Uproot Rotterdam programma: Museum Guests
19 juli, 13:00 – 14:00 uur

In samenwerking met de Kunsthal, Sculpture International Rotterdam en BKOR (programma’s van CBK Rotterdam) creëerden David Bade en Tirzo Martha met participanten een nieuw werk voor Uproot Rotterdam. Op dinsdag 19 juli leiden kunstenaars de bezoekers persoonlijk rond langs deze nieuwe sculptuur en hun tentoonstelling in de Kunsthal.

Voor het onderdeel Museum Guests werkte Studio Makkink & Bey samen met verschillende musea die zich rondom het pop-up beeldenpark Uproot Rotterdam bevinden. Het programma van de Museum Guests wordt samengesteld door Studio Makkink & Bey in samenwerking met de Museumpark-buren, in opdracht van BKOR en SIR (programma’s van CBK Rotterdam).

Museum Guest 1: Rondleiding David Bade & Tirzo Martha
Museum Guest 2: Hoe smaakt het Museumpark?
Museum Guest 3: Kopie Studie
Museum Guest 4: Tour Museumparkvilla’s

04_Randprogramma Uproot Rotterdam Foto Wouter de Wit_lores 05_Randprogramma Uproot Rotterdam Foto Wouter de Wit_lores 06_Randprogramma Uproot Rotterdam Foto Wouter de Wit_loresFoto’s: Wouter de Wit voor Studio Makkink & Bey.

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office