logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Uprooted Neighbours 3: Mister Dutch, taaltraining

Workshop: 04/08/2016
Locatie: Museumpark

Uproot Rotterdam programma: Uprooted Neighbours
Donderdag 4 augustus, 13:30 – 16:30 uur

Op donderdag 4 augustus organiseert Mister Dutch B.V. uit Pendrecht een taaltraining in het beeldenpark. In deze taalcursus kunnen gasten aanschuiven voor een les Nederlandse taal. Een aantal lokale verenigingen en bedrijven afkomstig uit de buurten waar de kunstwerken zijn ontworteld organiseren activiteiten rondom de tentoongestelde beelden. Het programma Ontwortelde Buren wordt samengesteld door Studio Makkink & Bey, in opdracht van BKOR en SIR (programma’s van CBK Rotterdam).

Uprooted Neighbours 3: Mister Dutch, taaltraining
Uprooted Neighbours 2: 4Salsa
Uprooted Neighbours 1: 50+ Bingo

Beeldverslag donderdag 4 augustus
45_Randprogramma Uproot Rotterdam Foto Wouter de Wit_lores 49_Randprogramma Uproot Rotterdam Foto Wouter de Wit_lores 51_Randprogramma Uproot Rotterdam Foto Wouter de Wit_lores 52_Randprogramma Uproot Rotterdam Foto Wouter de Wit_loresFoto’s: Wouter de Wit voor Studio Makkink & Bey.

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office