logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Uprooted Neighbours 3: Mister Dutch, taaltraining

Workshop: 04/08/2016
Locatie: Museumpark

Uproot Rotterdam programma: Uprooted Neighbours
Donderdag 4 augustus, 13:30 – 16:30 uur

Op donderdag 4 augustus organiseert Mister Dutch B.V. uit Pendrecht een taaltraining in het beeldenpark. In deze taalcursus kunnen gasten aanschuiven voor een les Nederlandse taal. Een aantal lokale verenigingen en bedrijven afkomstig uit de buurten waar de kunstwerken zijn ontworteld organiseren activiteiten rondom de tentoongestelde beelden. Het programma Ontwortelde Buren wordt samengesteld door Studio Makkink & Bey, in opdracht van BKOR en SIR (programma’s van CBK Rotterdam).

Uprooted Neighbours 3: Mister Dutch, taaltraining
Uprooted Neighbours 2: 4Salsa
Uprooted Neighbours 1: 50+ Bingo

Beeldverslag donderdag 4 augustus
45_Randprogramma Uproot Rotterdam Foto Wouter de Wit_lores 49_Randprogramma Uproot Rotterdam Foto Wouter de Wit_lores 51_Randprogramma Uproot Rotterdam Foto Wouter de Wit_lores 52_Randprogramma Uproot Rotterdam Foto Wouter de Wit_loresFoto’s: Wouter de Wit voor Studio Makkink & Bey.

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert en ontwikkelt een publieke collectie ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam.
Naar website SIR

BKOR ontwikkelt en archiveert kunstprojecten in de openbare ruimte, vooral in buurten en wijken. Het veelzijdige programma draagt bij aan de stad Rotterdam.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office