logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Uprooted Neighbours 2: 4Salsa

Event: 29/07/2016
Locatie: Museumpark

Uproot Rotterdam programma: Uprooted Neighbours
Vrijdag 29 juli, 19:00 – 21:00 uur

Een aantal lokale verenigingen en bedrijven afkomstig uit de buurten waar de kunstwerken zijn ontworteld organiseren activiteiten rondom de tentoongestelde beelden. Op vrijdag 29 juli zijn er dansrepetities door Dansschool 4Salsa uit Hoogvliet. Deze zijn openbaar toegankelijk en vinden plaats in het beeldenpark. Het programma Ontwortelde Buren wordt samengesteld door Studio Makkink & Bey, in opdracht van BKOR en SIR (programma’s van CBK Rotterdam).

Uprooted Neighbours 3: Mister Dutch, taaltraining
Uprooted Neighbours 2: 4Salsa
Uprooted Neighbours 1: 50+ Bingo

Beeldverslag vrijdag 29 juli
34_programma Uproot Rotterdam Foto Rene Castelijn_lowres 36_programma Uproot Rotterdam Foto Rene Castelijn_lowres 38_programma Uproot Rotterdam Foto Rene Castelijn_lowres Fotografie: Rene Castelijn

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office