logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Nieuwsbrief

We houden je heel graag op de hoogte van al onze activiteiten. Bijvoorbeeld via onze websites; die worden met de regelmaat van de klok geüpdated. Liever de laatste informatie over expo’s, events en de nieuwste kunst in Rotterdam automatisch in je inbox? Ook dat kan natuurlijk, door je online aan te melden voor een of meer van onze nieuwsbrieven.

 

De nieuwsbrieven geven informatie over openingen, tentoonstellingen, opleveringen, events, tours, et cetera van de verschillende programma’s van CBK Rotterdam.

Rotterdamse kunstenaars die zijn ingeschreven bij het Art Office ontvangen geregeld beroepsgerichte Tips & Oproepen in hun mailbox.

Meer informatie over inschrijven bij Art Office

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert en ontwikkelt een publieke collectie ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam.
Naar website SIR

BKOR ontwikkelt en archiveert kunstprojecten in de openbare ruimte, vooral in buurten en wijken. Het veelzijdige programma draagt bij aan de stad Rotterdam.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office