logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Nieuwsbrief

We houden je heel graag op de hoogte van al onze activiteiten. Bijvoorbeeld via onze websites; die worden met de regelmaat van de klok geüpdated. Liever de laatste informatie over expo’s, events en de nieuwste kunst in Rotterdam automatisch in je inbox? Ook dat kan natuurlijk, door je online aan te melden voor een of meer van onze nieuwsbrieven.

 

De nieuwsbrieven geven informatie over openingen, tentoonstellingen, opleveringen, events, tours, et cetera van de verschillende programma’s van CBK Rotterdam.

Rotterdamse kunstenaars die zijn ingeschreven bij het Art Office ontvangen geregeld beroepsgerichte Tips & Oproepen in hun mailbox.

Meer informatie over inschrijven bij Art Office

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office