logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Logo’s

CBK Rotterdam verenigt zijn programma’s (Art Office, BKOR, SIR, TENT) in het ‘logo lint’. Bij projecten die een financiële bijdrage ontvingen van CBK Rotterdam volstaat het gebruik van het ‘korte logo’ CBK R’DAM.

Logogebruik bij financiële ondersteuning door CBK Rotterdam

  • Bij een project dat of in een publicatie die met ondersteuning van CBK Rotterdam is gerealiseerd, wordt op alle uitingen het ‘enkele’ CBK R’DAM logo gebruikt.
  • Bij het logo wordt de zin “Mede mogelijk gemaakt met een financiële bijdrage van CBK Rotterdam” gebruikt. Engels: “Supported by CBK Rotterdam (Centre for Visual Arts Rotterdam)
  • Alleen wanneer het aantoonbaar niet anders kan, mag een van beiden (logo of zin) gebruikt worden.
  • Bij vermelding van CBK Rotterdam op digitale middelen zoals websites en digitale nieuwsbrieven een link plaatsen naar cbkrotterdam.nl

Voorbeeld

CBK_logo_klein
Mede mogelijk gemaakt met een financiële bijdrage van CBK Rotterdam.

Download hier de CBK R’DAM logo’s

gebruik bij meldingen op sociale media: #CBKRDAMMAAKTMOGELIJK

Neem bij eventuele vragen over het juiste logogebruik contact op met CBK Rotterdam, Xandra Nibbeling.

Sociale media

We juichen het toe dat je je project in de sociale media onder de aandacht brengt. Vriendelijk verzoek om dan CBK Rotterdam te taggen (@CBKRotterdam). Ook zouden we je willen vragen om op bijvoorbeeld Twitter en Instagram de volgende hastags te gebruiken (knippen en plakken):

#cbkrdammaaktmogelijk #cbkrotterdam #beeldendekunst #kunstendestad #rotterdam #rotterdamart

en naar believe: #tentrotterdam #bkor #sculptureinternationalrotterdam #artoffice

 

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office