Logo’s


CBK Rotterdam verenigt de programma’s (Art Office, BKOR, SIR, TENT) in het logolint. Bij projecten die een financiële bijdrage ontvingen van CBK Rotterdam volstaat het gebruik van het ‘korte logo’ CBK R’DAM.

Logogebruik bij financiële ondersteuning door CBK Rotterdam

  • Bij een project dat of in een publicatie die met ondersteuning van CBK Rotterdam is gerealiseerd, wordt op alle uitingen het ‘enkele’ CBK R’DAM logo gebruikt.
  • Bij het logo wordt de zin “Mede mogelijk gemaakt met een financiële bijdrage van CBK Rotterdam” gebruikt. Engels: “Supported by CBK Rotterdam (Centre for Visual Arts Rotterdam)”
  • Alleen wanneer het aantoonbaar niet anders kan, mag een van beide (logo of zin) gebruikt worden.
  • Bij vermelding van CBK Rotterdam op digitale middelen zoals websites en digitale nieuwsbrieven een link plaatsen naar www.cbkrotterdam.nl

Voorbeeld
CBK_logo_klein
Mede mogelijk gemaakt met een financiële bijdrage van CBK Rotterdam.

Download hier de CBK R’DAM logo’s

Sociale media

Bebruik bij meldingen op sociale media: #CBKRDAMMAAKTMOGELIJK

We juichen het toe dat je je project in de sociale media onder de aandacht brengt en verzoeken je vriendelijk om dan CBK Rotterdam te taggen (@CBKRotterdam).

Ook willen we je vragen om op de socials de volgende hastags te gebruiken: #cbkrdammaaktmogelijk #cbkrotterdam #beeldendekunst #kunstendestad #rotterdam #rotterdamart en wanneer van toepassing #tentrotterdam #bkor #sculptureinternationalrotterdam #artoffice