logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice
De stadstekenaars van 2019 zijn bekend! Met veel overtuiging en plezier wil de jury haar keuze bekendmaken. De Rotterdamse Stadstekenaars 2019 zijn Cox Janssens, Kay Hessels en Isra Páez.
CBK Rotterdam betrokken bij Science Gallery Rotterdam Er zijn al Science Gallery’s in Dublin, Londen, Venetië, Bangalore, Detroit en Melbourne
Johan Kleinjan, Midrise, 2017, 69 x 93 cm, gouache op papier.
CBK Fonds Kwadraat verlengd en uitgebreid Meer Rotterdamse kunstenaars en kunstenaarsinitiatieven kunnen gebruik maken van CBK Fonds Kwadraat.

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office