Twist & Shout (2013), Martand Khosla

Onthulling

12/06/2013

Onthulling Twist & Shout


Vrijdag 12 juli rond 16:00 uur zal Antoinette Laan, wethouder sport, recreatie, kunst en cultuur, met een ceremoniële handeling Twist & Shout officieel onthullen en overdragen aan de bewoners van de stad.

De ontwerper Martand Khosla is aanwezig. Vervolgens is iedereen van harte uitgenodigd voor een demo en openbare skateboardles, die wij aanbieden in samenwerking met een aantal skateboarders en skateboarddocenten. Twist & Shout vormt een heel mooie aanvulling op de bestaande skatevoorzieningen in Rotterdam maar ook op de Rotterdamse collectie kunst in de openbare ruimte. Showroom MAMA is er heel trots op dat de realisatie – met vereende krachten – is gelukt.

Twist & Shout van Martand Khosla uit New Delhi is het winnende ontwerp van de internationale ideeënwedstrijd Reclaiming the Street die Showroom MAMA in 2010 uitschreef. Twist & Shout is gekozen uit meer dan 85 ingezonden ontwerpen van studenten, kunstenaars, skateboarders en ontwerpers van over de hele wereld met affiniteit met de skateboardcultuur.

Twist & Shout kwam mede tot stand dankzij een bijdrage van het Centrum Beeldende Kunst.

Klik hier voor meer informatie