logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice
Twist & Shout (2013), Martand Khosla
Twist & Shout (2013), Martand Khosla

Onthulling Twist & Shout

Onthulling: 12/06/2013

Vrijdag 12 juli rond 16:00 uur zal Antoinette Laan, wethouder sport, recreatie, kunst en cultuur, met een ceremoniële handeling Twist & Shout officieel onthullen en overdragen aan de bewoners van de stad.

De ontwerper Martand Khosla is aanwezig. Vervolgens is iedereen van harte uitgenodigd voor een demo en openbare skateboardles, die wij aanbieden in samenwerking met een aantal skateboarders en skateboarddocenten. Twist & Shout vormt een heel mooie aanvulling op de bestaande skatevoorzieningen in Rotterdam maar ook op de Rotterdamse collectie kunst in de openbare ruimte. Showroom MAMA is er heel trots op dat de realisatie – met vereende krachten – is gelukt.

Twist & Shout van Martand Khosla uit New Delhi is het winnende ontwerp van de internationale ideeënwedstrijd Reclaiming the Street die Showroom MAMA in 2010 uitschreef. Twist & Shout is gekozen uit meer dan 85 ingezonden ontwerpen van studenten, kunstenaars, skateboarders en ontwerpers van over de hele wereld met affiniteit met de skateboardcultuur.

Twist & Shout kwam mede tot stand dankzij een bijdrage van het Centrum Beeldende Kunst.

Klik hier voor meer informatie

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office