logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice
Twist & Shout (2013), Martand Khosla
Twist & Shout (2013), Martand Khosla

Onthulling Twist & Shout

Onthulling: 12/06/2013

Vrijdag 12 juli rond 16:00 uur zal Antoinette Laan, wethouder sport, recreatie, kunst en cultuur, met een ceremoniële handeling Twist & Shout officieel onthullen en overdragen aan de bewoners van de stad.

De ontwerper Martand Khosla is aanwezig. Vervolgens is iedereen van harte uitgenodigd voor een demo en openbare skateboardles, die wij aanbieden in samenwerking met een aantal skateboarders en skateboarddocenten. Twist & Shout vormt een heel mooie aanvulling op de bestaande skatevoorzieningen in Rotterdam maar ook op de Rotterdamse collectie kunst in de openbare ruimte. Showroom MAMA is er heel trots op dat de realisatie – met vereende krachten – is gelukt.

Twist & Shout van Martand Khosla uit New Delhi is het winnende ontwerp van de internationale ideeënwedstrijd Reclaiming the Street die Showroom MAMA in 2010 uitschreef. Twist & Shout is gekozen uit meer dan 85 ingezonden ontwerpen van studenten, kunstenaars, skateboarders en ontwerpers van over de hele wereld met affiniteit met de skateboardcultuur.

Twist & Shout kwam mede tot stand dankzij een bijdrage van het Centrum Beeldende Kunst.

Klik hier voor meer informatie

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert en ontwikkelt een publieke collectie ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam.
Naar website SIR

BKOR ontwikkelt en archiveert kunstprojecten in de openbare ruimte, vooral in buurten en wijken. Het veelzijdige programma draagt bij aan de stad Rotterdam.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office