logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Museum Guest 3: Kopie Studie

Workshop: 06/08/2016
Locatie: Museumpark

Uproot Rotterdam programma: Museum Guests
Museum Boijmans van Beuningen,
zaterdag 6 augustus: 10:00 – 16:00 uur

Op zaterdag 6 augustus organiseren diverse kunstenaars een beeldhouwcursus: Daarin worden deelnemers uitgenodigd een kopie te beeldhouwen van het beeld ‘Barmhartige Samaritaan’ van Han Wezelaar. De workshop wordt georganiseerd door kunstenaars die deelnemen aan de Werkgroep beeldhouwers. In de middag vervolgt de workshop met het boetseren van snelportretten door
beeldhouwster mOOniQ. Deelnemers moeten hun eigen materiaal mee brengen. Er kan gebruik worden gemaakt van de sanitaire voorzieningen van de Espressobar van Boijmans.

Studio Makkink&Bey werkt samen met de omliggende musea en programmeert exclusieve activiteiten in het Museumpark. Dit evenement kwam tot stand met dank aan Museum Boijmans van Beuningen. Het programma van Museum Gasten werd samengesteld door Studio Makkink & Bey in opdracht van BKOR en SIR (programma’s van CBK Rotterdam).

Museum Guest 1: Rondleiding David Bade & Tirzo Martha
Museum Guest 2: Hoe smaakt het Museumpark?
Museum Guest 3: Kopie Studie
Museum Guest 4: Tour Museumparkvilla’s

Beeldverslag Kopie Studie, zaterdag 6 augustus
67_Randprogramma Uproot Rotterdam Foto Wouter de Wit_lores 69_Randprogramma Uproot Rotterdam Foto Wouter de Wit_lores 71_Randprogramma Uproot Rotterdam Foto Wouter de Wit_lores
Fotografie: Wouter de Wit

 

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert en ontwikkelt een publieke collectie ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam.
Naar website SIR

BKOR ontwikkelt en archiveert kunstprojecten in de openbare ruimte, vooral in buurten en wijken. Het veelzijdige programma draagt bij aan de stad Rotterdam.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office