logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Museum Guest 4: Tour Museumparkvilla’s

Tour: 14/08/2016
Locatie: Museumpark

Uproot Rotterdam programma: Museum Gasten
Zondag 14 augustus, 14:00 – 16:00 uur

Aan de rand van het Museumpark staan zes monumentale villa’s, gebouwd vanaf de jaren dertig tot midden jaren zestig. De witte villa’s zijn omgeven door lommerrijke tuinen en vormen gezamenlijk een groen eiland in de drukke stad. Op zondag 14 augustus organiseert het Chabot Museum een speciale rondleiding door deze Museumpark-villa’s. De rondleiding is gratis. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar het Chabot Museum: info@chabotmuseum.nl. Meer informatie over Uproot Rotterdam vind je hier.

Museum Guest 1: Rondleiding David Bade & Tirzo Martha
Museum Guest 2: Hoe smaakt het Museumpark?
Museum Guest 3: Kopie Studie
Museum Guest 4: Tour Museumparkvilla’s

Beeldverslag zondag 14 augustus

93_Randprogramma Uproot Rotterdam Foto Wouter de Wit_lores92_Randprogramma Uproot Rotterdam Foto Wouter de Wit_lores90_Randprogramma Uproot Rotterdam Foto Wouter de Wit_lores
Fotografie: Wouter de Wit voor Studio Makkink & Bey.

Studio Makkink&Bey werkt samen met de omliggende musea en programmeert exclusieve activiteiten in het Museumpark. Het programma van Museum Gasten werd samengesteld door Studio Makkink & Bey in opdracht van BKOR en SIR (programma’s van CBK Rotterdam).

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert en ontwikkelt een publieke collectie ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam.
Naar website SIR

BKOR ontwikkelt en archiveert kunstprojecten in de openbare ruimte, vooral in buurten en wijken. Het veelzijdige programma draagt bij aan de stad Rotterdam.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office