logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice
Nieuwe gevel TENT en Witte de With Center for Contemporary Art (foto Aad Hoogendoorn) (3)
De gevel van TENT (foto Aad Hoogendoorn)

TENT

De actualiteit van de kunst vanuit Rotterdams perspectief staat centraal bij TENT, de tentoonstellingsruimte van CBK Rotterdam aan de Witte de Withstraat 50. Daar worden opvallende ontwikkelingen en vernieuwende kunstenaars in de context van Rotterdam gesignaleerd en gepresenteerd. De tentoonstellingen, openingen en evenementen worden bezocht door een grote groep bezoekers. TENT is een dynamisch podium met landelijke bekendheid en heeft een verbindende rol in de Rotterdamse kunstsector. TENT stelt zich als doel hedendaagse kunst in een breder maatschappelijk en mondiaal perspectief te plaatsen.
Meer informatie: www.tentrotterdam.nl

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert en ontwikkelt een publieke collectie ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam.
Naar website SIR

BKOR ontwikkelt en archiveert kunstprojecten in de openbare ruimte, vooral in buurten en wijken. Het veelzijdige programma draagt bij aan de stad Rotterdam.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office