logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice
Nieuwe gevel TENT en Witte de With Center for Contemporary Art (foto Aad Hoogendoorn) (3)
De gevel van TENT (foto Aad Hoogendoorn)

TENT

De actualiteit van de kunst vanuit Rotterdams perspectief staat centraal bij TENT, de tentoonstellingsruimte van CBK Rotterdam aan de Witte de Withstraat 50. Daar worden opvallende ontwikkelingen en vernieuwende kunstenaars in de context van Rotterdam gesignaleerd en gepresenteerd. De tentoonstellingen, openingen en evenementen worden bezocht door een grote groep bezoekers. TENT is een dynamisch podium met landelijke bekendheid en heeft een verbindende rol in de Rotterdamse kunstsector. TENT stelt zich als doel hedendaagse kunst in een breder maatschappelijk en mondiaal perspectief te plaatsen.
Meer informatie: www.tentrotterdam.nl

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office