logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Art Office

Dit ‘kunstkantoor’ van CBK Rotterdam helpt Rotterdamse beeldend kunstenaars zich optimaal te ontwikkelen en hun zichtbaarheid in de stad en online te vergroten. Meer dan 1200 kunstenaars zijn ingeschreven bij Art Office. Art Office draagt bij aan de professionalisering van (startende) beeldend kunstenaars met financieringsregelingen, leningen, artist-in-residence mogelijkheden, kleinschalige opdrachten en informatievoorziening. Na inschrijving kan de kunstenaar een persoonlijke online pagina aanmaken en daarop eigen werk presenteren.

Meer informatie en een database van bij het CBK Rotterdam geregistreerde kunstenaars is te vinden op www.rotterdamsekunstenaars.nl

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert en ontwikkelt een publieke collectie ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam.
Naar website SIR

BKOR ontwikkelt en archiveert kunstprojecten in de openbare ruimte, vooral in buurten en wijken. Het veelzijdige programma draagt bij aan de stad Rotterdam.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office