logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

NEEM EEN LOOPJE MET… ONTDEKKINGSREIZIGER ARITA BAAIJENS

rondleiding: 01/07/2018
Locatie: TENT

Op zondag 1 juli om 14:00 geeft bioloog, schrijver en ontdekkingsreiziger Arita Baaijens een rondleiding door de solotentoonstelling Solid, Liquid, Vapour van Esther Kokmeijer. In haar reizen deed zij vele ontdekkingen die uiteindelijk hebben geleid tot haar onderzoek ‘Deep mapping’, waarin zij de taal van het landschap onderzoekt. In deze speciale rondleiding door de tentoonstelling van Kokmeijer koppelt Baaijens haar ervaringen aan de werken in de tentoonstelling Solid, Liquid, Vapour.

Meer info en tickets

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office