logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

NEEM EEN LOOPJE MET… ONTDEKKINGSREIZIGER ARITA BAAIJENS

rondleiding: 01/07/2018
Locatie: TENT

Op zondag 1 juli om 14:00 geeft bioloog, schrijver en ontdekkingsreiziger Arita Baaijens een rondleiding door de solotentoonstelling Solid, Liquid, Vapour van Esther Kokmeijer. In haar reizen deed zij vele ontdekkingen die uiteindelijk hebben geleid tot haar onderzoek ‘Deep mapping’, waarin zij de taal van het landschap onderzoekt. In deze speciale rondleiding door de tentoonstelling van Kokmeijer koppelt Baaijens haar ervaringen aan de werken in de tentoonstelling Solid, Liquid, Vapour.

Meer info en tickets

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert en ontwikkelt een publieke collectie ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam.
Naar website SIR

BKOR ontwikkelt en archiveert kunstprojecten in de openbare ruimte, vooral in buurten en wijken. Het veelzijdige programma draagt bij aan de stad Rotterdam.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office