logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Club Imagine 7/7: Wellust

Event: 28/06/2018
Locatie: TENT

Op donderdag 28 juni om 17.00 uur presenteren TENT en Theater Rotterdam een speciale editie van Club Imagine rondom de tentoonstelling van Esther Kokmeijer.

Club Imagine zoekt met verbeelding naar antwoorden op vraagstukken over de klimaatcrisis. De komende editie draait om wellust: wat staat ons te wachten als plezier en verlangen ons kompas worden? Kunnen we onze relatie met de wereld radicaal veranderen? Een manier vinden om te stoppen onszelf steeds centraal te stellen, en op te gaan in de grote wereld waarin vele tijden, fases en toestanden tegelijk bestaan?

Club Imagine is een reeks verdiepende events rondom de theatervoorstellingen van Route Imagine, die wordt georganiseerd door Theater Rotterdam. Club Imagine is er om de zes weken, op donderdag tussen vijf en zeven en vertrekt vanuit de hal van Theater Rotterdam, locatie Schouwburg. Dit seizoen staat Club Imagine in het teken van de Zeven Hoofdzonden.

Lees meer over Club Imagine tijdens Solid, Liquid, Vapour

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office