logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

TENT Welcomes Bcademie

tentoonstelling: 05/05/2017 - 14/05/2017
Locatie: TENT

TENT Welcomes presenteert van 5 – 14 mei een tentoonstelling met werk van twintig jonge kunstenaars die de Bcademie (2016/2017) hebben afgerond.

De Bcademie begeleidt recent afgestudeerde kunstenaars bij het vormgeven van hun carrière en beroepspraktijk en is opgericht door kunstenaars Alex Jacobs en Daan den Houter. Bcademiestudenten worden begeleid door gastdocenten uit het veld, en organiseren verschillende projecten als tentoonstellingen, trainingen en residencies.  De Bcademie is een project dat mede mogelijk is gemaakt met een financiële bijdrage van CBK Rotterdam.

lees meer

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office