logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

TENT Welcomes Bcademie

Tentoonstelling: 05/05/2017 - 14/05/2017
Locatie: TENT

TENT Welcomes presenteert van 5 – 14 mei een tentoonstelling met werk van twintig jonge kunstenaars die de Bcademie (2016/2017) hebben afgerond.

De Bcademie begeleidt recent afgestudeerde kunstenaars bij het vormgeven van hun carrière en beroepspraktijk en is opgericht door kunstenaars Alex Jacobs en Daan den Houter. Bcademiestudenten worden begeleid door gastdocenten uit het veld, en organiseren verschillende projecten als tentoonstellingen, trainingen en residencies.  De Bcademie is een project dat mede mogelijk is gemaakt met een financiële bijdrage van CBK Rotterdam.

lees meer

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert en ontwikkelt een publieke collectie ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam.
Naar website SIR

BKOR ontwikkelt en archiveert kunstprojecten in de openbare ruimte, vooral in buurten en wijken. Het veelzijdige programma draagt bij aan de stad Rotterdam.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office