logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Museumnacht TENT x Roodkapje

Event: 04/03/2017
Locatie: TENT

TENT Welcomes Roodkapje tijdens Museumnacht! Roodkapje neemt deze nacht TENT over en presenteert de performance installatie ‘I can’t talk to you about my dreams when you’re busy’ van Hilde Onis. Meerdere performers proberen urenlang bewegingsvrijheid voor zichzelf te creëren door uit een kooi van polyetherschuim te ontsnappen. Daarnaast is een korte documentaire over het performancefestival Winterwolven V van Roodkapje te zien.
Tickets zijn te verkrijgen via: www.museumnacht010.nl/tickets

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert en ontwikkelt een publieke collectie ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam.
Naar website SIR

BKOR ontwikkelt en archiveert kunstprojecten in de openbare ruimte, vooral in buurten en wijken. Het veelzijdige programma draagt bij aan de stad Rotterdam.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office