logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Museumnacht TENT x Roodkapje

Event: 04/03/2017
Locatie: TENT

TENT Welcomes Roodkapje tijdens Museumnacht! Roodkapje neemt deze nacht TENT over en presenteert de performance installatie ‘I can’t talk to you about my dreams when you’re busy’ van Hilde Onis. Meerdere performers proberen urenlang bewegingsvrijheid voor zichzelf te creëren door uit een kooi van polyetherschuim te ontsnappen. Daarnaast is een korte documentaire over het performancefestival Winterwolven V van Roodkapje te zien.
Tickets zijn te verkrijgen via: www.museumnacht010.nl/tickets

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office