logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

TENT Welcomes Nicola Unger

Event: 28/04/2017
Locatie: TENT

TENT verwelkomt kunstenaar Nicola Unger. Zij presenteert video sketches van haar werk Transmission aan het publiek. Voor dit project deed Unger onderzoek naar genetische en culturele overdracht binnen generaties. Unger put uit een archief van beelden van oorlog en vrede, het dagelijks leven en DNA. In Transmission behandelt Unger het lichaam als ‘container’ van geschiedenissen en van de toekomst van generaties.
lees meer

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office