logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

TENT Welcomes Nicola Unger

Event: 28/04/2017
Locatie: TENT

TENT verwelkomt kunstenaar Nicola Unger. Zij presenteert video sketches van haar werk Transmission aan het publiek. Voor dit project deed Unger onderzoek naar genetische en culturele overdracht binnen generaties. Unger put uit een archief van beelden van oorlog en vrede, het dagelijks leven en DNA. In Transmission behandelt Unger het lichaam als ‘container’ van geschiedenissen en van de toekomst van generaties.
lees meer

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert en ontwikkelt een publieke collectie ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam.
Naar website SIR

BKOR ontwikkelt en archiveert kunstprojecten in de openbare ruimte, vooral in buurten en wijken. Het veelzijdige programma draagt bij aan de stad Rotterdam.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office