logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Neem een loopje met… Anouk Griffioen

Tour: 16/10/2016
Locatie: TENT

Kunstenaar Anouk Griffioen geeft op zondag 16 oktober om 14.00 uur een gratis rondleiding door haar solotentoonstelling Navigating the Imaginary in TENT. Griffioen vertelt over de tweeëntwintig meter lange houtskooltekening waaraan ze de afgelopen twee jaar intensief werkte, over 3D-videomapping, over haar inspiratie en liefde voor houtskool. Ook kom je alles te weten over haar fascinatie voor de natuur en waarom ze graag tot diep in de nacht werkt aan haar monumentale zwart-wittekeningen.

Deelname: gratis
Voertaal: Nederlands

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office