logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Neem een loopje met… Anouk Griffioen

Tour: 16/10/2016
Locatie: TENT

Kunstenaar Anouk Griffioen geeft op zondag 16 oktober om 14.00 uur een gratis rondleiding door haar solotentoonstelling Navigating the Imaginary in TENT. Griffioen vertelt over de tweeëntwintig meter lange houtskooltekening waaraan ze de afgelopen twee jaar intensief werkte, over 3D-videomapping, over haar inspiratie en liefde voor houtskool. Ook kom je alles te weten over haar fascinatie voor de natuur en waarom ze graag tot diep in de nacht werkt aan haar monumentale zwart-wittekeningen.

Deelname: gratis
Voertaal: Nederlands

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert en ontwikkelt een publieke collectie ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam.
Naar website SIR

BKOR ontwikkelt en archiveert kunstprojecten in de openbare ruimte, vooral in buurten en wijken. Het veelzijdige programma draagt bij aan de stad Rotterdam.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office