logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Kunstavond XL

Kunstblock: 09/09/2016
Locatie: TENT

De Kunstavond is een vrijdagavondopenstelling op de eerste vrijdag van de maand met gratis toegang tot alle Kunstblockinstellingen: TENT, Witte de With Center for Contemporary Art, V2_, WORM/UBIK en Showroom MAMA. Op vrijdag 2 september is er al een reguliere Kunstavond, en zijn de Kunstblockinstellingen geopend tot 21:00 uur.

Tijdens de opening van het culturele seizoen op vrijdag 9 september pakt Kunstblock uit met een Kunstavond XL. Alle kunstinstellingen in de Witte de Withstraat zijn deze avond tot 00:00 uur open, en gratis te bezoeken. In TENT zijn twee performance acts te zien van collectief KOBE en kunstenaar Maarten Bel. Deze acts vinden plaats in de tentoonstellingsruimtes van TENT, waar ook de tentoonstellingen Happyland, The Back Room – Arie de Groot, Optic Mountaineering en de TENT Academy Awards 2016 te zien zijn.

Klik hier voor het volledige programma.

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert en ontwikkelt een publieke collectie ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam.
Naar website SIR

BKOR ontwikkelt en archiveert kunstprojecten in de openbare ruimte, vooral in buurten en wijken. Het veelzijdige programma draagt bij aan de stad Rotterdam.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office