logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Kunstavond

Event, Kunstblock: 07/08/2015

Gratis avondopenstellingen van 18.00 tot 21.00 uur bij: TENT, Witte de With Center for Contemporary Art, Showroom MAMA, V2_ Instituut voor de Instabiele Media en WORM Instituut voor Avantgardistische Recreatie.

De laatste nieuwtjes en updates over het programma zijn te vinden via Facebook en Twitter , of bezoek de website van Kunstblock. Cultuurwebsite CLEEFT  maakte eerder een sfeervol verslag van de Kunstavond, klik hier om het verslag te lezen.

Tip: bezoek het programma in groepsverband en neem deel aan de Kunstblock Tours (speed edition), gratis van 19.00 – 20.00 uur, melden bij de balie van Witte de With Center of Contemporary Art. De Kunstblock Tours is er ook op maat, zie voor meer informatie de website van Kunstblock.

De Kunstavond vindt elke eerste vrijdag van de maand plaats, de komende edities in 2015 zijn op: vr 7 augustus, vr 2 oktober, vr 6 november en vr 4 december 2015.

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office