logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Who Do You Think You Are? Events curated by Sabrina Starke

Event: 28/09/2018 - 02/12/2018
Locatie: TENT

In samenwerking met schrijfster Christine Otten en organisaties Concrete Blossom, Music Matters, HipHopHuis Rotterdam en Right About Now INC., programmeert Sabrina Starke een reeks van vijf inspirerende events.

Check alle events van het publieksprogramma bij deze tentoonstelling hier. 

In deze events staan muziek, literatuur, dans en voordracht centraal. Een uitstekende gelegenheid om tradities en culturen van verschillende etnische groepen te leren kennen en begrijpen. Ontmoetingen, theatrale jamsessies en dance battles maar ook storytelling en songwriting sessies komen aan bod. De next generation creatieven wordt uitgenodigd te ervaren hoe andere kunstenaars inspiratie putten uit de verschillende achtergronden en culturen die deel zijn van hen.

Sabrina Starke is persoonlijk betrokken bij elk event en sluit steeds met een akoestisch optreden af. Ook voor de jeugd is er een breed aanbod. Speciaal voor kinderen tussen de 5-11 jaar organiseert ze een kinderconcert. Voor het primair onderwijs ontwikkelt TENT in samen werking met Gery Mendes een performance workshop rondom identiteit. Voor studenten van de Royal Academy of Arts Den Haag en de Willem de Kooning Academy Rotterdam maakt TENT een verdiepingstraject, inhakend op de thema’s van de tentoonstelling.

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert en ontwikkelt een publieke collectie ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam.
Naar website SIR

BKOR ontwikkelt en archiveert kunstprojecten in de openbare ruimte, vooral in buurten en wijken. Het veelzijdige programma draagt bij aan de stad Rotterdam.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office