logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

TENT WELCOMES SABRINA STARKE

performance: 02/06/2018
Locatie: TENT

Op 2 Juni geeft Sabrina speciaal voor haar fans een exclusieve luistersessie van haar nieuwe single ‘Live & Learn’. Deze wordt gehouden in TENT Rotterdam en is gratis te bezoeken. Daarnaast is er een beperkt aantal gratis plekken voor een Pop-Up concert op een geheime locatie van de Rotterdamse Dakendagen.

Het is inmiddels alweer 10 jaar geleden sinds Sabrina haar eerste single ‘Do For Love’ uit kwam. Met haar nieuwe song ‘Live & Learn’ staat Sabrina stil bij haar levenslessen van de afgelopen jaren. Haar bijzondere, vertrouwde stemgeluid gecombineerd met de stijl van 90 Soul & Hiphop maakt dit de perfecte song voor de zomer maanden.

‘Live & Learn’ is vanaf 7 juni te beluisteren en de eerste single, afkomstig van Sabrina Starke haar nieuwste album! #UTS
lees meer

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office