logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

TENT WELCOMES SABRINA STARKE

performance: 02/06/2018
Locatie: TENT

Op 2 Juni geeft Sabrina speciaal voor haar fans een exclusieve luistersessie van haar nieuwe single ‘Live & Learn’. Deze wordt gehouden in TENT Rotterdam en is gratis te bezoeken. Daarnaast is er een beperkt aantal gratis plekken voor een Pop-Up concert op een geheime locatie van de Rotterdamse Dakendagen.

Het is inmiddels alweer 10 jaar geleden sinds Sabrina haar eerste single ‘Do For Love’ uit kwam. Met haar nieuwe song ‘Live & Learn’ staat Sabrina stil bij haar levenslessen van de afgelopen jaren. Haar bijzondere, vertrouwde stemgeluid gecombineerd met de stijl van 90 Soul & Hiphop maakt dit de perfecte song voor de zomer maanden.

‘Live & Learn’ is vanaf 7 juni te beluisteren en de eerste single, afkomstig van Sabrina Starke haar nieuwste album! #UTS
lees meer

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert en ontwikkelt een publieke collectie ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam.
Naar website SIR

BKOR ontwikkelt en archiveert kunstprojecten in de openbare ruimte, vooral in buurten en wijken. Het veelzijdige programma draagt bij aan de stad Rotterdam.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office