logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

POP CULTURE ZINE MAKING WORKSHOP

Workshop: 29/10/2017
Locatie: TENT

Samen met beeldend kunstenaar Rae Parnell maak je je persoonlijke mini zine waarin je jouw visie op queer popcultuur verbeeldt. Een zine is een pamfletachtige uitgave, vaak gemaakt in kleine oplage en met goedkope middelen. Rae neemt je gedurende 4 uur mee in dit maakproces. De workshop is er ook op gericht om tijdens het maken met elkaar in gesprek te gaan over de thema’s van de tentoonstelling Among other things, I’ve taken up smoking.

Voor deze workshop is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Interesse? Neem contact op met Judith Vorwerk via judith@tentrotterdam.nl
De workshop is gratis en in het Engels.

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert en ontwikkelt een publieke collectie ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam.
Naar website SIR

BKOR ontwikkelt en archiveert kunstprojecten in de openbare ruimte, vooral in buurten en wijken. Het veelzijdige programma draagt bij aan de stad Rotterdam.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office