logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

POP CULTURE ZINE MAKING WORKSHOP

Workshop: 29/10/2017
Locatie: TENT

Samen met beeldend kunstenaar Rae Parnell maak je je persoonlijke mini zine waarin je jouw visie op queer popcultuur verbeeldt. Een zine is een pamfletachtige uitgave, vaak gemaakt in kleine oplage en met goedkope middelen. Rae neemt je gedurende 4 uur mee in dit maakproces. De workshop is er ook op gericht om tijdens het maken met elkaar in gesprek te gaan over de thema’s van de tentoonstelling Among other things, I’ve taken up smoking.

Voor deze workshop is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Interesse? Neem contact op met Judith Vorwerk via judith@tentrotterdam.nl
De workshop is gratis en in het Engels.

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office