logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Neem een loopje met… De Kerstman (Kids only)

Educatie: 20/12/2015
Locatie: TENT

Op zondag 20 december om 14:00 uur geeft de Kerstman een gratis rondleiding door TENT voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar. Samen wordt er gekeken naar de betoverende werken van Nicky Assmann in haar solotentoonstelling ‘Radiant’. Voor één van haar films reisde zij af naar de thuisbasis van de Kerstman; Lapland. In dit werk onderzoekt ze wat er gebeurt als zeepvloeistof bevriest. Een kleurrijk en hypnotiserend filmwerk is het resultaat geworden.
Lees meer

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert en ontwikkelt een publieke collectie ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam.
Naar website SIR

BKOR ontwikkelt en archiveert kunstprojecten in de openbare ruimte, vooral in buurten en wijken. Het veelzijdige programma draagt bij aan de stad Rotterdam.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office