logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Neem een loopje met… De Kerstman (Kids only)

Educatie: 20/12/2015
Locatie: TENT

Op zondag 20 december om 14:00 uur geeft de Kerstman een gratis rondleiding door TENT voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar. Samen wordt er gekeken naar de betoverende werken van Nicky Assmann in haar solotentoonstelling ‘Radiant’. Voor één van haar films reisde zij af naar de thuisbasis van de Kerstman; Lapland. In dit werk onderzoekt ze wat er gebeurt als zeepvloeistof bevriest. Een kleurrijk en hypnotiserend filmwerk is het resultaat geworden.
Lees meer

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office