logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

KNSTMPPN, Kunst in het Witte de Withkwartier

Educatie: 12/09/2015 - 13/09/2015
Locatie: Witte de Withkwartier

KNSTMPPN is een uitdagend, toegankelijk en sociaal kunstkaartspel voor leerlingen van alle niveaus van het Voortgezet Onderwijs, waarbij geldt: hoe beter je kijkt, associeert en beargumenteert, hoe groter je winkansen. KNSTMPPN ontwikkelde exclusief voor CBK Rotterdam een editie waarbij kunstwerken in de openbare ruimte van Rotterdam centraal staan. Na het spelen van dit spel kijken leerlingen gegarandeerd met andere ogen naar de royaal vertegenwoordigde kunst in Rotterdam. Deze editie van KUNSTMPPN is beschikbaar voor het onderwijs vanaf begin oktober.

Uitproberen?
Tijdens festival Kunst in het Witte de With Kwartier (11 t/m 13 sept) wordt het spel voor de deur van TENT gespeeld (12 en 13 sept. tussen 13:00 en 16:00 uur).

 

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert en ontwikkelt een publieke collectie ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam.
Naar website SIR

BKOR ontwikkelt en archiveert kunstprojecten in de openbare ruimte, vooral in buurten en wijken. Het veelzijdige programma draagt bij aan de stad Rotterdam.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office