logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Finissage RCH #6: Video in het Lijnbaancentrum

Event: 05/02/2016
Locatie: TENT

Op vrijdag 5 februari om 18:00 uur vindt de finissage plaats van Rotterdam Cultural Histories #6 Video in het Lijnbaancentrum. De presentatie is te zien op de eerste verdieping van het gebouw.

Het Lijnbaancentrum was een historisch belangrijke expositieruimte in het centrum van Rotterdam, waar tussen 1970 en 1984 uiteenlopende tentoonstellingen gepresenteerd werden over kunst, beeld- en massacultuur. Rotterdam Cultural Histories #6 (22 oktober 2015 – 7 februari 2016) belicht een relatief onbekend onderdeel van het Lijnbaancentrum, namelijk de videostudio.
Lees meer

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert en ontwikkelt een publieke collectie ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam.
Naar website SIR

BKOR ontwikkelt en archiveert kunstprojecten in de openbare ruimte, vooral in buurten en wijken. Het veelzijdige programma draagt bij aan de stad Rotterdam.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office