logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

De Derde Dinsdag

Kunstblock, Lezing/debat: 21/06/2016
Locatie: Vroesenpaviljoen

De Derde Dinsdag, di 21 juni, 20:00 – 21:30 uur, speciale & laatste editie in Paviljoen Vroesenpark!

Aan alles komt een eind, en ook aan De Derde Dinsdag. Het is echt de aller-allerlaatste editie!

Waar moet je de komende maand heen? Culturele talkshow De Derde Dinsdag geeft in anderhalf uur een highspeed update met korte ‪interviews, ‪‎performances, ‪‎filmpreviews, ‪theaterscènes en ‪‎live ‪muziek. De Derde Dinsdag is in juni te gast op een wel heel bijzondere locatie in het Vroesenpark, het Vroesenpaviljoen. Ook deze maand een gevarieerd programma met veel live onderdelen, met inbreng van De Derde Dinsdag-partners: Kunstblock (TENT Rotterdam, CBK Rotterdam, Witte de With Center for Contemporary Art, V2_, Showroom MAMA, #WORM) & Dansateliers, De Doelen, Productiehuis Rotterdam en de Rotterdamse Schouwburg.

www.facebook.com/dederdedinsdag
www.twitter.com/de3dinsdag
www.dederdedinsdag.org
Aanmelden nieuwsbrief: http://bit.ly/1k1JYDp

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert en ontwikkelt een publieke collectie ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam.
Naar website SIR

BKOR ontwikkelt en archiveert kunstprojecten in de openbare ruimte, vooral in buurten en wijken. Het veelzijdige programma draagt bij aan de stad Rotterdam.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office