logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

De Derde Dinsdag

Kunstblock, Lezing/debat: 21/06/2016
Locatie: Vroesenpaviljoen

De Derde Dinsdag, di 21 juni, 20:00 – 21:30 uur, speciale & laatste editie in Paviljoen Vroesenpark!

Aan alles komt een eind, en ook aan De Derde Dinsdag. Het is echt de aller-allerlaatste editie!

Waar moet je de komende maand heen? Culturele talkshow De Derde Dinsdag geeft in anderhalf uur een highspeed update met korte ‪interviews, ‪‎performances, ‪‎filmpreviews, ‪theaterscènes en ‪‎live ‪muziek. De Derde Dinsdag is in juni te gast op een wel heel bijzondere locatie in het Vroesenpark, het Vroesenpaviljoen. Ook deze maand een gevarieerd programma met veel live onderdelen, met inbreng van De Derde Dinsdag-partners: Kunstblock (TENT Rotterdam, CBK Rotterdam, Witte de With Center for Contemporary Art, V2_, Showroom MAMA, #WORM) & Dansateliers, De Doelen, Productiehuis Rotterdam en de Rotterdamse Schouwburg.

www.facebook.com/dederdedinsdag
www.twitter.com/de3dinsdag
www.dederdedinsdag.org
Aanmelden nieuwsbrief: http://bit.ly/1k1JYDp

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office