logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

De Derde Dinsdag

Event, Kunstblock: 15/12/2015
Locatie: Showroom MAMA

De reizende liveshow over Rotterdamse kunst en cultuur

Presentatie: Anna Visser

Waar moet je de komende maand heen? Culturele talkshow De Derde Dinsdag geeft in anderhalf uur een highspeed update met korte interviews, performances, filmpreviews, theaterscènes en live muziek. De Derde Dinsdag is iedere maand te gast op een andere culturele ‘hotspot’.

Elke editie is er één speciale gast; talentvolle makers, kunstenaars of opinieleiders die de Rotterdamse boel in beweging zetten. Vrijkaarten winnen kan met de maandelijkse quiz. Bezoek www.dederdedinsdag.nl of www.facebook.com/dederdedinsdag voor de laatste updates van het programma. Dit keer is De Derde Dinsdag te gast in Showroom MAMA.

Dinsdag 15 december zijn we te gast in de Rotterdamse Schouwburg (Krijn Boon Studio), onze speciale gast is Kees Moeliker. Moeliker (Rotterdam, 9 oktober 1960) is een Nederlandse bioloog. Hij is vanaf 1989 verbonden aan het Natuurhistorisch Museum Rotterdam waar hij directeur is, en won in 2003 de Ig Nobelprijs. Moeliker publiceert regelmatig in NRC Handelsblad en The Guardian. Ook werkt hij mee aan verschillende radioprogramma’s.

Uw donatie is de entree – Pay as you please!

De Derde Dinsdag is een initiatief van Kunstblock (Showroom MAMA, TENT, CBK Rotterdam, V2_, Witte de With, WORM) en Productiehuis Rotterdam, Rotterdamse Schouwburg, Dansateliers en de Doelen.

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert en ontwikkelt een publieke collectie ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam.
Naar website SIR

BKOR ontwikkelt en archiveert kunstprojecten in de openbare ruimte, vooral in buurten en wijken. Het veelzijdige programma draagt bij aan de stad Rotterdam.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office