logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice
Eerbetoon aan een Avenue 2014 - foto Jannes Linders
Eerbetoon aan een Avenue 2014 - foto Jannes Linders

CBK Nieuwjaarsborrel en opening Eerbetoon aan een Avenue

Event: 16/01/2015

Op 16 januari organiseert het CBK Rotterdam een feestelijke start van het nieuwe jaar, met een nieuwjaarsreceptie in InConcept aan de Coolsingel 83. Het CBK Rotterdam gaat een bijzonder jaar in, met een nieuwe huisstijl, geplande opleveringen van kunstwerken in de openbare ruimte, opdrachten aan Rotterdamse kunstenaars en actieve samenwerkings- en educatieplannen.

Voorafgaand aan de CBK Nieuwjaarsreceptie wordt de tweede editie van Eerbetoon aan een Avenue geopend.

Kijk hieronder voor het programma:

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office