logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice
uit Our Nature, Janine Schrijver
uit Our Nature, Janine Schrijver

Book Launches Janine Schrijver en Benjamin Li

Event: 21/06/2015

Janine Schrijver presenteert Our Nature, een omvangrijk fotografisch onderzoek naar het fenomeen stadspark en kunstenaar Benjamin Li zijn nieuwe publicatie TE KOOP. Curator en co-directeur van de projectruimte A Tale of A Tub Suzanne Wallinga gaat met de kunstenaars in gesprek over de achtergronden van hun werk en boek.

Meer informatie

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office