logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Art Around Town Bike Tour op Zuid

Tour: 20/06/2020
Locatie: Erasmusbrug

Vanaf zaterdag 20 juni kan je weer deelnemen aan de tours van Art Index Rotterdam. Deze editie wordt per fiets afgelegd en verkent stadsdeel Zuid tijdens South Explorer. Verder wordt er onderweg ook een tussenstop gemaakt bij enkele kunstwerken in de openbare ruimte, street art en opmerkelijke architectuur.

Waar?
In de buurt van de Erasmusbrug.

Wanneer?
Zaterdag 20 juni, 10.50 uur tot 14.30 / 15.00 uur.

Wat kost het?
Inschrijven kost 15 euro (vooraf via Tikkie), exclusief fiets, consumptie of openbaar vervoer.

Wat breng je mee?
Je fiets, OV-kaart en gezichtsmasker (waterbus), eventueel regenkleding, snack & drank, camera en desinfecterende hand-gel.

Er zijn slechts vier plekken beschikbaar, aanmelden kan door een mail te sturen naar dit adres.

Lees meer

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

Bospoldervos, Florentijn Hofman, Schiedamseweg, 2020. Foto: Otto Snoek

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office