Event

19/06/2020 — 21/06/2020
Charlois

South Explorer


De nieuwe editie van South Explorer vindt plaats op 19, 20 en 21 juni in Charlois. Deze editie is speciaal omdat alle locaties de corona-beperkende-maatregelen in acht zullen nemen. Verwacht kunst in etalages, een balkonconcert, concerten met maximaal 20 bezoekers, in gebouwen wordt het aantal bezoekers gelimiteerd, zodat de 1,5 meter kan worden aangehouden, er zijn routes met gescheiden in- en uitgang en er is desinfecteermiddel aanwezig, de horeca is aangepast aan de richtlijnen door een afhaal loket en een gelimiteerd aantal bezoekers.

De meeste locaties zijn geopend op zaterdag en zondag van 13.00 tot 18.00 uur. Op vrijdagavond is er een concert in de Oude Kerk. Voor meer (actuele) informatie over het tijdschema en een overzicht van alle evenementen, kan je de website checken of de Facebookpagina van South Explorer.

Binnen het programma van South Explorer vind je een aantal projecten / presentaties die mede tot stand zijn gekomen dankzij financiële ondersteuning van CBK Rotterdam:

  • Bad – Inside Out – For You
  • Erica Baltimore: Rituelen ontdoen van hun jasje
  • Growing Space_Wielewaal
  • Bobby Sayers: Creative Food Box
  • Niek Hilkmann: Groeten uit Charlois

South Explorer komt tot stand mede dankzij een bijdrage uit de regeling Activiteiten Stad. Met deze bijdrage wil CBK Rotterdam met beeldende kunst de stad aantrekkelijker maken en Rotterdamse beeldend kunstenaars daarin een rol geven en daarmee hun zichtbaarheid vergroten.