logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Art Index Rotterdam

Art Index Rotterdam, een gewaardeerde partner van CBK Rotterdam, maakt een overzicht van beeldende kunsttentoonstellingen en events in Rotterdam, online en vier keer per jaar op papier. CBK Rotterdam ondersteunt dit initiatief omdat we het belangrijk vinden dat de Rotterdammers en de bezoekers van de stad een helder overzicht kunnen krijgen van actuele tentoonstellingen in de stad. Daarnaast verzorgt Art Index Rotterdams tours langs beeldende kunst en kunstplekken in de stad. Art Index Rotterdam organiseert in samenwerking met CBK Rotterdam diverse kunsttours.

Meer informatie

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

Bospoldervos, Florentijn Hofman, Schiedamseweg, 2020. Foto: Otto Snoek

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office