logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

To The Woods

Event: 25/05/2014

TENT presenteert in het kader van de Operadagen Rotterdam op zondag 25 mei om 14.00 en om 17.00 uur To The Woods, een muziektheaterperformance die begint als een realistische lezing maar ontaardt in een fantasierijke wereld van Wildemensen, een groep individuen die zich heeft afgezonderd van de samenleving en de natuur is ingetrokken op zoek naar zijn ware gedaante. Twee wetenschappers gaan op onderzoek uit naar deze bijzondere groep mensen maar worden zelf overmand door de roep van de wilde natuur.
To The Woods is een multimediale zoektocht naar onze dierlijkste driften gemaakt door de Belgische/Amerikaanse performer en maker Elsa May Averill in samenwerking met muzikanten, filmmakers, vormgevers en een kostuumontwerper. Averill maakte eerder o.a. voorstellingen bij de Veenfabriek en heeft gewerkt met regisseurs als Simon mc Burney, Paul Koek en Johan Simons.

Elsa May Averill – concept, tekst en performance
Mei-Yi Lee – muziek en performance
Bart Hoevenaars – muziek en performance
Nina Spiering – film
Paul Koek – Coaching
Dymph Boss & Nicky Nina de Jong – Kostuum
Minke Marsiglia – productie
Pim Top – camerawerk

Aanvangstijden: 14.00 en om 17.00 uur
Duur: 75 min.
Voertaal: Engels
Entree: 10 euro

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office