logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

The Real Deal – Silas

Event: 03/10/2015 - 04/10/2015
Locatie: TENT

Bij TENT en Witte de With Center for Contemporary Art staat dit jaar het vakmanschap centraal tijdens het grootste internationale tekenfestival The Big Draw. Tekenen is leuk, tekenen kan iedereen, maar je 100% vastbijten in een onderwerp en dat zo realistisch mogelijk vertalen naar het tweedimensionale vlak is een ander verhaal. Tijdens de gratis workshop The Real Deal helpt beeldend kunstenaar Silas (o.a. bekend van KAMP HORST) je graag een handje op weg. Hij zal deelnemers de skills van het tekenen naar de waarneming bij brengen in een workshop natuurgetrouw tekenen. Verwacht een klassieke tekenschool in een hedendaags jasje. Inloopworkshop: van 13.00 tot 17.00 kan je gratis instappen in de workshop. Deelname: voor alle leeftijden.

Lees hier meer over de workshop in TENT of bezoek de website van The Big Draw.

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert en ontwikkelt een publieke collectie ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam.
Naar website SIR

BKOR ontwikkelt en archiveert kunstprojecten in de openbare ruimte, vooral in buurten en wijken. Het veelzijdige programma draagt bij aan de stad Rotterdam.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office