logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

The Real Deal – Silas

Event: 03/10/2015 - 04/10/2015
Locatie: TENT

Bij TENT en Witte de With Center for Contemporary Art staat dit jaar het vakmanschap centraal tijdens het grootste internationale tekenfestival The Big Draw. Tekenen is leuk, tekenen kan iedereen, maar je 100% vastbijten in een onderwerp en dat zo realistisch mogelijk vertalen naar het tweedimensionale vlak is een ander verhaal. Tijdens de gratis workshop The Real Deal helpt beeldend kunstenaar Silas (o.a. bekend van KAMP HORST) je graag een handje op weg. Hij zal deelnemers de skills van het tekenen naar de waarneming bij brengen in een workshop natuurgetrouw tekenen. Verwacht een klassieke tekenschool in een hedendaags jasje. Inloopworkshop: van 13.00 tot 17.00 kan je gratis instappen in de workshop. Deelname: voor alle leeftijden.

Lees hier meer over de workshop in TENT of bezoek de website van The Big Draw.

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office