logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

TAA 2015

tentoonstelling: 17/07/2015 - 27/09/2015

Tentoonstelling van geselecteerde werken voor de TAA. Kunstcritici, curatoren en filmspecialisten bezoeken deze zomer de kunstacademies in Nederland en Italië om het beste videokunsttalent voor de TAA te selecteren. De vakjury onder leiding van Franziska Nori (directeur Frankfurter Kunstverein) selecteert de winnaars van een artist-in-residence in het buitenland. Op vrijdag 17 juli om 20.00 uur worden in bioscoop Cinerama de geselecteerde films, documentaires en animaties getoond en de Awards uitgereikt. De genomineerde werken zijn na de uitreiking tot en met 27 september te zien in TENT. Vervolgens wordt de filmselectie vertoond op diverse kunst- en filmfestivals in binnen- en buitenland.

Meer informatie

Interview in de Uitagenda: ‘Een filmavond met de beste afstudeerfilms van verschillende kunstacademies; welk jong talent wint de felbegeerde TAA? Mariette Dölle, artistiek leider bij TENT. Rotterdam vertelt…

Lees verder…

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office