logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Startshow of the new narrative: TaskScaping AlterIsm

Event: 29/08/2019
Locatie: Neck of the Woods Rotterdam

Neck of the woods presenteert: Taskscaping alterism, een dynamische tentoonstelling die iedere drie weken verandert door interventies van wisselende kunstenaars

 

πŸ“†: 29 augustus 2019

πŸ•™: 17:30 – 21:00

πŸ“: Neck of the Woods. Rotterdam – Westewagenstraat 68

 

TENTΒ  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International RotterdamΒ beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office