logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

ROTTERDAMS TEKENFESTIVAL

Festival: 07/10/2017 - 08/10/2017
Locatie: TENT

Wat het potlood schaft
Een tekenbuffet zonder eten met kunstenaar Ko de Kok

Op 7 en 8 oktober kun je tijdens het Rotterdams tekenfestival bij TENT en Witte de With, Center for Contemporary Art terecht voor een spannend, performatief tekenavontuur met Ko de Kok. Hij is tekenaar, tatoeëerder, dichter en performer, die op speelse wijze de vanzelfsprekendheid van onze waarneming te lijf gaat. In zijn gedetailleerde tekeningen is technische perfectie een middel om toeschouwers te verleiden om het werk nader te bekijken. Door alledaagse herkenbare en vervreemdende absurde beelden met elkaar te combineren creëert hij zijn eigen, fantasievolle werkelijkheid. Ko leert je in deze workshop de kneepjes van het realistisch tekenen vak. Daarnaast is er voldoende ruimte voor vrije expressie.

Wat: inloopworkshop
13.00 – 17.00 uur
Kosten: gratis

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert en ontwikkelt een publieke collectie ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam.
Naar website SIR

BKOR ontwikkelt en archiveert kunstprojecten in de openbare ruimte, vooral in buurten en wijken. Het veelzijdige programma draagt bij aan de stad Rotterdam.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office