logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Rotterdam Uitdagen: La Molina

Event: 10/09/2017
Locatie: Hoek Mauritsweg en Kruisplein

Arminius is tijdens de Rotterdam Uitdagen co-host van het verrassings-reuzenrad La Molina. Als bezoeker stap je in dit mini-reuzenrad zonder te weten waar je terechtkomt: misschien zit er iemand naast je die een diep gesprek met je aangaat, leest een schrijver een hoofdstuk uit zijn laatste boek voor, zingt een zanger speciaal voor jou of krijg je een mini college over een onderwerp waar je anders nooit aan had gedacht. Zo kun je bijvoorbeeld instappen naast Ernest van der Kwast, de Poeziëbus, Desiderius Erasmus en Oma Greet. Of misschien tref je Anton Hoeksema, van CBK R’DAMs Art Office. Hij praat je graag bij over het wel en wee van de Rotterdamse kunstwereld.

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert en ontwikkelt een publieke collectie ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam.
Naar website SIR

BKOR ontwikkelt en archiveert kunstprojecten in de openbare ruimte, vooral in buurten en wijken. Het veelzijdige programma draagt bij aan de stad Rotterdam.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office