logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Quentin Carnaille – SOLO EXPO: IDENTITY

tentoonstelling: 01/09/2019 - 01/10/2019
Locatie: Galerie Wind

Identity is een project van de kunstenaar Quentin Carnaille uit Lille, waarbij op diverse standbeelden met afbeeldingen van historische figuren, glazen spiegelende kubussen zijn geplaatst in het centrum van Lille.

De glazen kubussen weerspiegelen de omgeving waarin deze zijn geplaatst en hebben mede als doel je af te vragen wat nu de werkelijk identiteit van de personen afgebeeld op de spiegelende standbeelden is. Het is de bedoeling dat het de mensen meer bewust maakt van hoe de omgeving er uitziet; hoe deze via de kubussen wordt weergegeven.

: Quentin Carnaille – SOLO EXPO: IDENTITY
📆: opening zondag 1 september
🕑: 16:00
📍: Galerie Wind
📆: expositie van 1 sept. 2019 t/m 1 okt. 2019

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office