logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

pulsar #010 – actuele kunst uit Rotterdam in Pulchri, Den Haag

tentoonstelling: 21/12/2013 - 19/01/2014
Locatie: Pulchri Studio Den Haag, Lange Voorhout 15, Den Haag

Van 21 december 2013 tot en met 19 januari 2014 presenteert Pulchri Studio Den Haag NL in de grote Mesdagzaal actuele, internationaal georiënteerde kunst uit Rotterdam onder de
noemer pulsar #010.

Een signalerende tentoonstelling van sculpturen, (video)installaties, schilderijen, foto-werken, architectonische en grafische ontwerpen. Van kunstenaars met een gevestigde reputatie tot upcoming talent uit de stad, waar de kunst een eigen grondtoon heeft gevonden in de realiteit van een internationale haven.

De tentoonstelling wordt geopend op zaterdag 21 december 2013 om 17.00 uur door Sandra Smets.

Deelnemende kunstenaars:
Atelier Van Lieshout, Karin Arink, Silvia B., Dada Wang, Milou van Ham, Peter Koole, Nanouk Leopold, Daan Emmen, Olaf Mooy, Kas Oosterhuis, Ilona Lénard, Hidde van Schie, Kamiel Verschuren en Hans Wilschut.

Wegens de feestdagen is Pulchri gesloten van 23 december 2013 t/m 1 januari 2014.

Meer informatie op de website van Pulchri

pulsar #010 kwam tot stand met ondersteuning van het Centrum Beeldende Kunst Rotterdam.

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office