logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Premiere Identity x Stacii Samidin

Premiere: 12/12/2019
Locatie: MONO

Productiehuis ROSE Stories  presenteert ism TransCity  de driedelige docuserie IDENTITY, gemaakt door de getalenteerde Rotterdamse documentaire fotograaf en filmmaker Stacii Samidin. In de docuserie IDENTITY gaan drie jonge Rotterdammers – Selim Barraho, Darleen Lopes en André Marques – op zoek naar hun eigen identiteit. In hoeverre bepaalt je afkomst wie je bent? Tijdens deze première-avond worden niet alleen de drie docu’s vertoond, maar gaan de makers onder leiding van moderator Stephanie Afrifa ook met het publiek, de geportretteerden, een DNA-expert en acteur/dichter Romano Haynes op zoek naar wat bepaalt wie je bent en wat wij in Nederland met elkaar gemeenschappelijk hebben.

Deze avond wordt georganiseerd in samenwerking met stichting (A)WAKE.

Je kan hier een gratis kaartje reserveren.
lees meer

Dit project kwam tot stand mede dankzij een Incidentele Bijdrage Buitenland. Met deze bijdrage wil CBK Rotterdam de internationale beroepspraktijk van Rotterdamse beeldend kunstenaars versterken.

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office