logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Openingsweek nieuwe Pauluskerk

Event: 02/06/2015 - 09/06/2015
Locatie: Pauluskerk

Van 2 tot 9 juni is de openingsweek van de nieuwe Pauluskerk, waar niet alleen bezoekers en kerkgangers, maar alle Rotterdammers welkom zijn. SIR feliciteert de betrokkenen met hun prachtige Pauluskerk en opent op 3 juni het gesprek met de Pauluskerkbezoekers over hun beeldenterras aan de Westersingel. Om 14:30 uur die dag verzorgt Dees Linders, hoofd van het CBK programma Sculpture International Rotterdam, een korte rondleiding langs de sculpturen van het beeldenterras. Ter afsluiting is er een klein hapje en drankje ter hoogte van Rodin.

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert en ontwikkelt een publieke collectie ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam.
Naar website SIR

BKOR ontwikkelt en archiveert kunstprojecten in de openbare ruimte, vooral in buurten en wijken. Het veelzijdige programma draagt bij aan de stad Rotterdam.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office