logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Openingsweek nieuwe Pauluskerk

Event: 02/06/2015 - 09/06/2015
Locatie: Pauluskerk

Van 2 tot 9 juni is de openingsweek van de nieuwe Pauluskerk, waar niet alleen bezoekers en kerkgangers, maar alle Rotterdammers welkom zijn. SIR feliciteert de betrokkenen met hun prachtige Pauluskerk en opent op 3 juni het gesprek met de Pauluskerkbezoekers over hun beeldenterras aan de Westersingel. Om 14:30 uur die dag verzorgt Dees Linders, hoofd van het CBK programma Sculpture International Rotterdam, een korte rondleiding langs de sculpturen van het beeldenterras. Ter afsluiting is er een klein hapje en drankje ter hoogte van Rodin.

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office