logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Opening Wartaal- Atelier voor woord en daad

Opening: 21/07/2019
Locatie: TENT

Letterkoekjes, magisch spraakwater en feestelijke beeldende performances! Maak je klaar voor de opening van Wartaal- Atelier voor woord en daad, op zondag 21 juli bij TENT van 16:00-18:00 uur. Drie performers nemen je bij de hand en op reis, mee naar de wonderlijke wereld van letters en taal.

Geschreven taal, verzonnen taal, uitgesproken taal, visuele taal, geheimtaal, vreemde taal, babytaal en taal met ander schrift. Letters spelen deze zomer bij TENT de visuele hoofdrol bij Wartaal. Een speel, maak- en ontdekterrein geïnspireerd op het Dadaïsme, waarin je wordt uitgedaagd jouw blik op de wereld vorm te geven. De thema’s van Wartaal zijn naast performance als kunstvorm ook taal, in al haar verschijningsvormen.

Wartaal- Atelier voor woord en daad is een samenwerking tussen TENT & Theater Rotterdam. Naast het atelier dat altijd vrij toegankelijk is worden er drie workshops aangeboden.
Lees hier meer over het Wartaal & de workshops: https://bit.ly/2FZURUG

Toegang vrij.

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office