logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

New Radicalism

Festival: 06/02/2020 - 09/02/2020
Locatie: MONO

New Radicalism is een vierdaags festival rond radicale nieuwe talenten in digitale kunst en cultuur uit het Midden-Oosten, Noord-Afrika (MENA) en zijn diaspora’s.

Het festival introduceert radicale nieuwe talenten op het gebied van digitale kunst en cultuur. Hier ervaar je een veelzijdigheid van alternatieve stemmen uit het Midden-Oosten, Noord-Afrika en van kunstenaars die zich hebben gevestigd in deze gebieden in Europa, Nederland en met name Rotterdam (de diaspora’s). Met New Radicalism hoopt AWAKE het vaak eenzijdige beeld van het ‘Midden-Oosten’ te doorbreken.

📅 6 tot 9 februari
📍 MONO
💸 Tickets

lees meer

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office