logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Motion/Labour/Machinery

tentoonstelling: 29/10/2015 - 17/01/2016
Locatie: TENT

De groepstentoonstelling Motion /Labour /Machinery in TENT verkent noties rondom arbeid en de stad, van micro- tot macroniveau. De kunstenaars in de tentoonstelling onderzoeken ideeën over de verbanden tussen arbeid en ontspanning, tussen werk en vrije tijd, en de gelaagde overgangen tussen deze twee fundamentele stadia in het menselijk bestaan.

Mercedes Azpilicueta, Doris Denekamp & Gert van Mil, Fotini Gouseti, Anne Maria Luczak, Fran Meana, Carme Nogueira, Charlotte Schleiffert, Werker Magazine.

(verleng tot 17 januari 2016)

Lees meer

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office