logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Motion/Labour/Machinery

Tentoonstelling: 29/10/2015 - 17/01/2016
Locatie: TENT

De groepstentoonstelling Motion /Labour /Machinery in TENT verkent noties rondom arbeid en de stad, van micro- tot macroniveau. De kunstenaars in de tentoonstelling onderzoeken ideeën over de verbanden tussen arbeid en ontspanning, tussen werk en vrije tijd, en de gelaagde overgangen tussen deze twee fundamentele stadia in het menselijk bestaan.

Mercedes Azpilicueta, Doris Denekamp & Gert van Mil, Fotini Gouseti, Anne Maria Luczak, Fran Meana, Carme Nogueira, Charlotte Schleiffert, Werker Magazine.

(verleng tot 17 januari 2016)

Lees meer

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert en ontwikkelt een publieke collectie ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam.
Naar website SIR

BKOR ontwikkelt en archiveert kunstprojecten in de openbare ruimte, vooral in buurten en wijken. Het veelzijdige programma draagt bij aan de stad Rotterdam.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office