logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Masters of Rotterdam

tentoonstelling: 22/01/2017 - 19/02/2017
Locatie: WTC Art Gallery

Van 22 januari t/m 19 februari vindt in de WTC Art Gallery een overzichtstentoonstelling plaats met werk van 20 prominente hedendaagse Rotterdamse schilders:

Inge Aanstoot, Mariëlle Buitendijk, Anuli Croon, Arie van Geest, Eva Krause, Ditty Ketting, Burgert Koonijnendijk, Peter Koole, Ralph van Meijgaard, Ton van Os, Olphaert den Otter, Ad Schouten, Simon Schrikker, Lisette Schumacher, John van ’t Slot, Inez Smit, Niels Smits van Burgst, Maurice Thomassen, Eveline Visser en Co Westerik.

Het werk is geselecteerd door een adviescommissie bestaand uit; Hugo Bongers, Anton Hoeksema (CBK Rotterdam) en Hans Walgenbach. De curator van deze tentoonstelling is Martin Bijl met assistentie van Solange Frankort.

lees meer

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office