logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Masters of Rotterdam

Tentoonstelling: 22/01/2017 - 19/02/2017
Locatie: WTC Art Gallery

Van 22 januari t/m 19 februari vindt in de WTC Art Gallery een overzichtstentoonstelling plaats met werk van 20 prominente hedendaagse Rotterdamse schilders:

Inge Aanstoot, Mariëlle Buitendijk, Anuli Croon, Arie van Geest, Eva Krause, Ditty Ketting, Burgert Koonijnendijk, Peter Koole, Ralph van Meijgaard, Ton van Os, Olphaert den Otter, Ad Schouten, Simon Schrikker, Lisette Schumacher, John van ’t Slot, Inez Smit, Niels Smits van Burgst, Maurice Thomassen, Eveline Visser en Co Westerik.

Het werk is geselecteerd door een adviescommissie bestaand uit; Hugo Bongers, Anton Hoeksema (CBK Rotterdam) en Hans Walgenbach. De curator van deze tentoonstelling is Martin Bijl met assistentie van Solange Frankort.

lees meer

TENT is een platform voor 100% hedendaagse kunst dat zijn wortels heeft in Rotterdam. Het verbindt de kunst van de stad met wat in de wereld er omheen gebeurt.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert en ontwikkelt een publieke collectie ter ondersteuning van de internationale en culturele ambities van Rotterdam.
Naar website SIR

BKOR ontwikkelt en archiveert kunstprojecten in de openbare ruimte, vooral in buurten en wijken. Het veelzijdige programma draagt bij aan de stad Rotterdam.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office