LBUM COVER OFF-SHORE. DESIGNER OANA CLITAN

Lezing/debat

26/06/2021
TENT

Listening Sessions: Off-Shore

Tot en met 4 juli 2021 is Further than Hip Hop te zien in TENT, een project van Lavinia Xausa in samenwerking met de Rotterdamse spoken wordartists en Neusa Gomes, Kevin Josias, Adeiye Tjon en Rik Zutphen. De teksten die zij voordragen in de film schreven ze naar aanleiding van hun gesprekken over het superdiverse karakter van Rotterdam, de Nederlandse koloniale geschiedenis en hoe die tot op vandaag doorspeelt in Rotterdamse communities.

Daarnaast maakten zij gezamenlijk het album Off-Shore, waaraan ook andere kunstenaars hebben bijgedragen. Off-Shore is te beluisteren op zaterdag 26 juni  in het Auditorium van TENT. De luistersessies zijn opgedeeld in twee tijdslots. De eerste begint om 18:00 en de tweede start 19:00 in het auditorium in TENT. Reserveren is verplicht, boek je tijdslot door een mailtje te sturen met je naam naar naod@tentrotterdam.nl.

Joined Narratives
It’s Further Than Hip Hop is onderdeel van Joined Narratives, drie solopresentaties van filmwerken van Katarina Jazbec, Lavinia Xausa en Heidi Vogels, samengesteld door curator Mariska van den Berg.

Meer informatie