Wille Meike Brand © Loes van Duijvendijk

Informatie- en netwerkmiddag

28/09/2022 — 28/09/2022
TENT

Investeren in je kunstpraktijk. Hoe dan?


Op woensdag 28 september organiseert Art Office in samenwerking met Fonds Kwadraat een informatie- en netwerkmiddag over het financieren van je kunstpraktijk. De middag is bedoeld voor beeldend kunstenaars uit de regio Rotterdam. De voertaal is Engels.  
 
Professionele beeldend kunstenaars kunnen een renteloze lening aanvragen bij Fonds Kwadraat. De leningen zijn bedoeld voor het ontwikkelen, maken en presenteren van nieuw werk of een nieuw project. Denk bijvoorbeeld aan een expositie of presentatie in binnen- of buitenland, een residency, een fotoboek of kunstenaarsboek, een prototype, website of voor de aanschaf van apparatuur. Klik hier voor meer informatie over de CBK Fonds Kwadraat lening. 
 
Programma 
Gili Crouwel van Fonds Kwadraat gaat in gesprek met Simon Schrikker (1973), Katherina Heil (1982) en Wille Meike Brand (1992) over hoe en waarom zij een renteloze lening bij Fonds Kwadraat aanvroegen om hun plannen te realiseren. Schrikker vroeg in 2021 een lening aan voor de aanschaf van apparatuur, Heil gebruikte de lening in 2020 voor de productiekosten van een duo-tentoonstelling in Berlijn en Brand maakte in 2021 gebruik van de renteloze lening voor een residency. Na afloop is er gelegenheid om vragen te stellen, elkaar te ontmoeten en na te praten.

Aanmelden 
Toegang is gratis. Vanwege een beperkt aantal plaatsen, graag van tevoren aanmelden via artoffice@cbkrotterdam.nl. Vermeld in de mail duidelijk je voor- en achternaam en als onderwerp:28 september 2022.
 
Datum, tijd & locatie 
Woensdag 28 september, 15.45 – 18.00 uur  
Auditorium TENT/Kunstinstituut Melly  
Witte De Withstraat 50, 3012 XD Rotterdam