logo_cbk

CBK Rotterdam

Centrum Beeldende Kunst Rotterdam

logo_tent logo_sir logo_bkor logo_artoffice

Hot Chocolate Artist Tours

Tour: 22/12/2012 - 06/01/2013

Kom in de kerstvakantie met je vrienden of familie naar TENT voor een speciale rondleiding door bekende Rotterdamse kunstenaars. Zij belichten op hun eigen manier het werk van de Dolf Henkes Prijs genomineerden en de collectie van Alexander Ramselaar onder het genot van een mok warme chocolademelk. Leuk voor jong en oud!

Za 22.12.2012, 14.00 u/h: Gyz La Rivière
Za Sat 29.12.2012, 14.00 u/h: Daan Samson
Vr 04.01.2013, 14.00 u/h: Charlotte Schleiffert en Jeroen Kuster als Charles en Joe Kisser
Zo 06.01.2013, 14.00 u/h: Hidde van Schie

De tour is gratis, bezoekers betalen enkel entree voor TENT (kortingen zijn van toepassing)
Geef je op voor de rondleiding via tent@cbk.rotterdam.nl.

TENT  is het platform voor hedendaagse kunst in de context van Rotterdam met tentoonstellingen, nieuwe producties, educatieprojecten, performances en events met makers uit de stad en daarbuiten.
Naar website TENT

Sculpture International Rotterdam beheert de internationale beeldencollectie van Rotterdam op de stedenbouwkundige hoofdlijnen van de stad, brengt deze onder de aandacht en ontwikkelt een grootstedelijk internationaal kunstbeleid.
Naar website SIR

BKOR beheert en vernieuwt de omvangrijke stadscollectie in samenwerking met betrokken Rotterdammers, bedrijven en instellingen. BKOR adviseert de gemeente, burgers en kunstenaars over het realiseren, plaatsen, herplaatsen en saneren van openbare kunstwerken.
Naar website BKOR

Art Office bemiddelt, informeert en ondersteunt Rotterdamse beeldend kunstenaars t.a.v. hun beroepspraktijk. Voor kunstenaars, instellingen en particulieren.
Naar website Art Office